Mukaan toimintaan?


Ei pelkkiä urotekoja: tuo sotku pitäisi saada
letkulaukkuun takaisin. Onko sinusta siihen?

Jos koet vapaaehtoispalokuntatoiminnan omaksesi, olet tervetullut joukkoomme! Vapaaehtoispalokuntatoiminta tarjoaa monipuolista tekemistä, kavereita, liikuntaa ja haasteita - joskus jopa vuorokauden ajasta riippumatta.

Emme hae minkäänlaisia supersankareita tai ramboja, perusterve kaveri pärjää joukossa varmasti. Eduksi katsotaan jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, pidät käsillä tehtävästä työstä ja pärjäät fyysisessä työssä.

Huomioithan muutaman asian ikärajoista:

  • Hälytysosastossa alaikäraja liittymiselle on 16 vuotta (huomaa että hälytyksiin ei pääse ennen täysi-ikäisyyttä).
  • Nuoriso-osastoon voidaan hyväksyä jäseneksi vähintään 10-vuotiaita jäseniä huoltajansa suostumuksella.

Myös kärsivällisyys on hyve: sammutusmiesharjoittelijat eivät heti pääse heiluttamaan kirvestä tai harjoittelemaan potilaan siirtämistä - vakuutus- ja vastuukysymykset tulevat vastaan. Ensin seurataan muutamia harjoituksia sivusta että nähdään mihin ollaan ryhtymässä, sen jälkeen täytetään jäsenhakemuskaavake ja sitten aletaan harjoittelemaan alkeita kokeneempien ohjauksessa.

Hälytysosastoon otetaan uusia sammutusmiesharjoittelijoita mukaan kevät- ja syyskausien alussa (tammi- ja elokuun alku). Jos omaat aikaisempaa palokuntataustaa, voit tiedustella liittymistä kesken harjoituskaudenkin!

Näppärimmin tiedustelet liittymismahdollisuuksia osastoihin oheisella lomakkeella, punaisella merkityt kohdat ovat pakolliset täyttää.

Jos omaat aikaisempaa palokuntataustaa, kerro siitä tarkemmin alemmassa kentässä.
Kerro meille hieman itsestäsi! Ja jos omaat aikaisempaa palokuntataustaa, niin kerro siitäkin!

Huomio, henkilötietojen keräämistä!Tärkeää tietoa henkilötiedoistasi!

Lomakkeella lähetettävät henkilötiedot, jotka olet itse antanut, lähetetään kyseisen osaston vastuuhenkilön sähköpostiin tulevaa yhteydenottoa varten. Sähköpostissa olevat yhteystiedot säilytetään sen ajan kun yhteydenpito sinun kanssasi on tarpeellista. Sivusto tallentaa tietosi tietokantaan siksi aikaa kunnes järjestelmä lähettää sähköpostin eteenpäin. Kun sähköposti on lähtenyt, tietokanta tyhjennetään henkilötiedoista automaattisesti. Sähköpostit uudelleenohjautuvat Gmail- sähköposteihin ja siten EU/ETA -alueen ulkopuolelle. 

Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn joko lähettämällä tällä lomakkeella henkilötietojesi poistopyynnön (lomake on osoitettava samalle osastolle johon olet alkuperäisen lomakkeen lähettänyt) tai pyytää henkilötietojen poistamista suoraan sinuun yhteyttä ottaneelta henkilöltä. 

Mikäli ET halua luovuttaa henkilötietojasi yllä olevan kuvauksen mukaisesti, voit ottaa yhteyttä VPK:n toimistoon ja pyytää sieltä kyseisen osaston johtajan yhteystiedot.