VPK:n talon juhlasali. Salin pylväiden välissä tuoleja kohti salin keskiosaa. Takana lavalla tuoleja
VPK:n talon juhlasali. Kuva: Päivi Kankare

Turun VPK:n talo on Turun keskustan upein juhlatila. Yli 500 neliömetriä uusrenesanssityylistä loistoa kristallikruunujen valaistuksessa tarjoavat unohtumattomat puitteet tapahtumallesi.

Talomme on esteetön ja liikuntarajoitteisten tarpeet huomioiva. Tarpeen mukaan järjestämme tapahtumiin tarjoilut sekä vaatesäilytyspalvelun.

Järjestämme myös tilaisuuksiin anniskeluluvat tarvittaessa, yksityistilaisuuksiin voi tuoda omat juomat.

VPK:n talon puhujapönttö. Kuvan edustalla kukka-asetelmia.

Turun VPK:n uusrenesanssityylinen talo rakennettiin vuonna 1892 kaikkien kaupunkilaisten yhteiseksi juhlatilaksi. VPK:n talo palvelee edelleen tarkoitustaan tänäkin päivänä tarjoten juhlatiloja yksityisten sekä yritysten juhla- ja tapahtumatarpeisiin. Talossa on järjestetty koko tapahtumalajien kirjo: konferensseja, muotinäytöksiä, konsertteja, tansseja, messuja, näyttelyitä, hääjuhlia, valmistujaisia, kokouksia ja jopa elokuvanäytöksiä.

Vuokrattavaa tilaa on yhteensä yli 530 neliömetriä kahdessa kerroksessa; ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat juhla- ja ravintolasali sekä toisessa kerroksessa sijaitsevat parveke ja peilisali.

Olemme vuosikymmenien kokemuksella kehittäneet tilojemme vuokraustoimintaa kokonaisvaltaiseen, kaikki tapahtumien tarpeet kattavaan palvelukokonaisuuteen, jotta asiakkaamme pystyvät keskittymään olennaiseen - heille tärkeään tapahtumaansa. 

VPK:n talon pohjakuva, josta ilmenevät juhlasalikerroksen huoneiden mitat
VPK:n talon juhlasalikerroksen pohjakuva. Voit ladata kuvan koneellesi täysikokoisena tästä

Juhlasali

Salin pinta-ala 350 neliömetriä.

Henkilömäärät:
Ilman tuolituksia ja pöytiä tilaa on noin 500 henkilölle.
Tuolituksella tilaa on noin 400 henkilölle.
Pöydityksellä tilaa on noin 300 henkilölle.

Peilisali

Peilisalin pinta-ala noin 100 neliömetriä.

Henkilömäärät:
Ilman tuolituksia ja pöytiä noin 140 henkilölle.
Tuolitus noin 100 henkilölle.
Kokouspöyditys noin 50 henkilölle.
Kattauspöyditys noin 60 henkilölle.

Edellä esitetyt henkilömäärät ovat riippuvaisia juhlatilojen tilan käytöstä - esimerkiksi lavan etualan jättäminen vapaaksi tanssimista varten vie alaa pöyditykseltä. VPK:n talon tapahtumapalveluiden henkilökunta neuvoo mielellään sopivan pöydityksen ja istumajärjestelyn löytämisessä ja toteuttamisessa erilaisiin tapahtumiin.

Tarjoilut

Järjestämme tarvittaessa ruokailut ja muut tarjoilut tapahtumiin. Asiakas voi halutessaan käyttää omaa pitopalveluaan. VPK:n talon keittiössä on kylmäsäilytystilaa sekä lämmitysuuni.

Anniskeluluvat ja omat juomat

Turun VPK:n talossa järjestettäviin yksityisyystilaisuuksiin voi tuoda veloituksetta omat tarjoiltavat alkoholijuomat.

Mikäli tapahtumassa on illalliskortti ja/tai siellä on maksullinen alkoholitarjoilu, tai jos tapahtumaan on pääsymaksu, anniskelun hoitaa VPK:n Ravintola Oy.

Vahtimestari-, järjestyksenvalvoja- ja vaatesäilytyspalvelut

Tapahtumissa on niiden luonteesta riippuen aina paikalla joko talon vahtimestari tai järjestyksenvalvoja/t. Vartioitu vaatesäilytys järjestetään tarvittaessa. VPK:n talon henkilökuntaa on aina paikalla tapahtumien järjestely- ja purkuvaiheessa auttamassa asiakkaita ongelmien varalta.

Sijainti

VPK:n talon sijainti Eskelinkatu 5:ssä on optimaalinen kokousten ja konferenssien järjestämisen kannalta. Suurimmat kaupungin hotellit Scandic, Sokos Hotel Seurahuone ja Marina Palace sijaitsevat kivenheiton päässä. Rautatieasema ja Turun Kauppatori ovat muutaman korttelin päässä. Lähimmälle taksiasemalle ja julkisen liikenteen pysäkille kävelee puolessa minuutissa.

Esteettömyys

Turun VPK:n talo on esteetön. Asianmukaiset luiskat ja hissi mahdollistavat kulun kaikkialle talossa.

Puhallinorkesterin musiikkia tapahtumaasi

Turun VPK:n Puhallinorkesteri on loistava vaihtoehto tapahtumien orkesteriksi. Orkesterin ohjelmisto ulottuu tanssimusiikista kevyeen klassiseen ja nykyaikaiseen viihdemusiikkiin - big band -sovituksiakaan unohtamatta. Orkesterin voi tilata myös muualle esiintymään. Lue lisää puhallinorkesteristamme.